Jom bersantai bersama Ben Ashaari

Salam readers. Wah! abang Ben Ashaari kita buat segmen tentang header blog best. Memang suka sangat la aku nak join. hihi..Jom kita bersantai bersama Ben Ashaari.


Header ni dibuat oleh: aku sendiri yang buat.
Perisian yang digunakan: aku guna Adobe Photoshop C5 je.
Maksud header: Penyeri blog je. Aku nak menyampaikan mesej yang blog ni sebenarnya tempat kita berkongsi apa-apa info tetapi jangan sampai jadi blogger yang tidak beretika dan nak sangat orang baca dan memahami segala isi kandungan blog once.i.talk ni. hihi..kantoi sudah.
Jangkamasa buat header: sebulan purnama..ehh..30 minit saja.
Header blog lain yang aku suka: Darkbatman , Miss Lolly's Page & banyak lagi yang aku suka tengok.

Siapa mahu join, klik --> sini

Comments (18)

Assalamualaikum Zalin

moga beroleh kejayaan

Wassalam

Reply To This Comment

gud luck dik..arap menang..nt boleh mintya lappy yang ben pegang tu sbg adiah..saper tau eek

Reply To This Comment

@Rozaliwa'alaikumusalam.. terima kasih ye.. =)

Reply To This Comment

@mrs jamalhihi..TQ kak..

Reply To This Comment

gud lux bro

Terkini : Buaya Tertelan Telefon Bimbit

Reply To This Comment

jom santai..good luck untuk header tu yer

Reply To This Comment

@suffer8zineTQ bro...=)

Reply To This Comment

@Lulu caldinaTQ cik..=)

Reply To This Comment

good luck..
tq singgah blog sy:)

Reply To This Comment

gudluck tok anda..

Reply To This Comment

@wida TQ ye..

Reply To This Comment

@Cik Mimie TQ cik..

Reply To This Comment

simple header....ske tgk...gud luck ek..

Reply To This Comment

singgah dari blog Ben Ashaari.. comel heder nye... follow sini..

Reply To This Comment

cantek header.. gud luck bro...

Reply To This Comment

header nih sangat smart :DD gud luck! :))

Reply To This Comment

singgah sini.. gud luck ya!. cantik header.

Reply To This Comment

header lu mmg chare la bro.. kemas gile..

Reply To This Comment