Ku Pohon Restu Ayah Bonda

Monday, 16 August 2010
Keywords : ,

Duhai bonda duhai ayahanda
Dengarlah rayuan anakanda
Yang jauh di mata…

Tanpa ku sedari airmata ku mengalir
Terdengar ayat suci seruan takbir
Betapa daku gembira dekat di samping keluarga
Di pagi mulia hari raya

Kan ku sujud di kakimu bila kita bertemu
Kan ku cium tangan mu ku pohon restu
Oh maafkan daku kesalahan diri ku

Walau jauh di mata namun kau tak dapat ku lupa
Doa ku sepanjang masa agar kau bahagia
Ku pohon restu dari mu oh ayah dan ibu
Agar tercapai cita ku membela nasib mu

Kan ku sujud di kakimu bila kita bertemu
Kan ku cium tangan mu ku pohon restu
Oh maafkan daku kesalahan diri ku

Kesalahan diri ku…




Haaaa..lagu ni confirm jadi pilihan korang semua untuk dijadikan ringtone semasa Hari Raya kan?

Kalau family aku, berlumba2 nak guna lagu ni..hihi..memang la best sangat lagu ni..

Paling penting, lirik lagu ni memang menyentuh jiwa raga..terbaek!!!

huarhghhhhhhhhhhhhhh!!!!! rindu mak..rindu abah!!! rindu family semua!! ='(

Comments (5)

suka lagu dendang perantau..tak pun balik kampung...best....

Reply To This Comment

T__T apesal bukak lagu nih.. haha
sedih tul

Reply To This Comment

btui2. saya pon buat lgu nie jdi ringtone hp saya. best sangat. kalo jauh dari family tu mmg rasa sedih la kan.

Reply To This Comment

aduh.. sadis... nak gi sabah dah ni. jangan la beraye kat sane.. T_T

Reply To This Comment

awat sedih sangat letak lagu ni?
puasa baru seminggu..
tak balik kampung ke?

Reply To This Comment